Defender reprezinta tot ce-i mai bun in materie de robustete, rezistenta, forta si mai ales calitati in teren accidentat.

Phil Popham Group Marketing Director, Jaguar Land Rover

FUNCTIONALITATE SI ROBUSTETE

Land Rover Defender imbina perfect calitatile extraordinare in teren accidentat, robustetea si fiabilitatea. Este la fel de potrivit atat in oras, cat si pentru expeditii.

FORTA DE NEEGALAT

Forta si durabilitatea legendare ale unui Defender sunt subliniate de un design robust, cu un sasiu separat, rezistent si adaptabil, chesonat.

IN LARGUL SAU PE ORICE TIP DE SUPRAFATA

Tractiunea integrala permanenta, cu diferential central care distribuie cuplul uniform intre puntile fata si spate, asigura o tractiune optima pe toate suprafetele.

VEHICULUL IDEAL

Defender este disponibil in nu mai putin de sase variante de caroserie si trei lungimi de ampatament, iar gama de accesorii si optionale permite o personalizare suplimentara.

CALITATI

CALITATI

UN SIMBOL DE MAI BINE DE 65 DE ANI

Un 4x4 inca de la inceput, Land Rover Defender a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute vehicule cu tractiune integrala din lume. Robust si performant, este o legenda la nivel mondial pentru operatiuni precum asistenta umanitara si expeditiile.

CALITATI

CALITATI

CALITATI IN TEREN ACCIDENTAT

Cu performante excelente in toate conditiile si pe cele mai dificile suprafete de rulare, Land Rover Defender este utilizat de serviciile de urgenta din lumea intreaga. Tractiunea integrala permanenta permite deplasarea in siguranta prin noroi si pe bolovani. Pe sosele, comportamentul rutier si acceleratiile sunt performante.

CALITATI

CALITATI

FORTA MAXIMA, PENTRU CONDITII DIFICILE

Cu adevarat adaptabil, motorul diesel de 2,2 litri asigura un cuplu maxim de 360 Nm, iar modul special de reglare a motorului permite utilizarea de combustibil de calitati diferite, in functie de locatie. Cu 90% din forta maxima disponibila imediat, asigura cuplul de care aveti nevoie pentru a face fata provocarilor specifice diferitelor operatii.

CALITATI

CALITATI

FORTA DE TRACTIUNE

Cu forta si flexibilitatea necesare pentru transportul sarcinilor mari, Land Rover Defender este un partener fiabil pe orice distanta. Cuplul maxim de 360 Nm asigurat de motorul diesel permite transportarea unei remorci cu o masa maxima de 3.500 kg, echipata cu sistem de franare.

CALITATI

CALITATI

TRANSPORTA TOT CE AVETI NEVOIE

Habitaclul, plafonul si sasiul functionale pot fi optimizate pentru a se adapta celor mai complexe obiecte, in vederea transportului acestora la destinatie. Indiferent de cerintele dvs. de transport, Land Rover Defender poate face fata situatiei.

CALITATI

CALITATI

ABORDEAZA CU USURINTA CELE MAI ABRUPTE PANTE

Land Rover Defender este proiectat pentru a face fata urcarilor si coborarilor dificile. Cutia de transfer cu doua game asigura sase trepte scurte pentru mers inainte si o treapta scurta pentru mers inapoi si permite urcarea unor pante de 45 de grade, iar diferentialul central poate fi blocat, pentru a minimiza patinarea rotilor si a maximiza tractiunea pe suprafete alunecoase.

FARA INDOIALA, UN LAND ROVER

In 65 de ani forma a evoluat, dar este usor de recunoscut, iar Land Rover Defender isi pastreaza profilul consacrat. Roata de rezerva de dimensiuni normale, plafonul de culoare alba, siglele Defender si geamurile pe marginea plafonului sunt standard in cazul anumitor modele, iar gama diversificata de culori si optiuni permite personalizarea vehiculului.

INTERIOR ROBUST SI TOTUSI CONFORTABIL

Habitaclul este proiectat in cele mai mici detalii pentru a asigura confort si functionalitate. Toate suprafetele, inclusiv podeaua cu mocheta din cauciuc, sunt usor de curatat. Echipamentele optionale includ tapiterie din stofa, partial din piele sau complet din piele premium, volan imbracat in piele si aer conditionat.

SPECIFICATII PE SCURT

RAMPA MAXIMA

45°

Proiectat pentru a aborda cu usurinta urcarile si coborarile abrupte, diferentialul central poate fi blocat pentru a asigura minimizarea patinarii rotilor si maximizarea tractiunii.

GARDA LA SOL IN DREPTUL PUNTILOR

250MM

Defender dispune de garda la sol, sasiul si flexibilitatea necesare pentru deplasarea pe cele mai dificile suprafete.

CUPLU

360Nm

90 de procente din forta formidabila a motorului diesel este disponibila pe o banda larga de turatie: intre 2.200 si peste 4.350 rpm.

SARCINA MAXIMA REMORCABILA (CU SISTEM DE FRANARE)

3500KG

Serviciile de urgenta din lumea intreaga se bazeaza pe capacitatea mare de tractare si sarcina utila generoasa ale unui Defender.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070