DESIGN

DESIGN

EVOLUTIE CONTINUA

Grila de radiator, oglinzile si bara de protectie restilizate sunt integrate perfect in designul modern, cu pozitii fata tip LED, care accentueaza stilul contemporan.

DESIGN

DESIGN

INCREDERE DEPLINA

Pozitia de condus dominanta asigura o vizibilitate excelenta. Comenzile principale sunt amplasate ergonomic si astfel manevrarea este mai usoara, iar calatoriile lungi mai putin solicitante.

DESIGN

DESIGN

SIGURANTA PE PRIMUL LOC

De la drumul catre scoala la potecile muntilor, echipamentele avansate de siguranta ale unui Discovery se completeaza pentru a permite pastrarea aderentei si stabilitatii, in orice situatie. La nevoie, sistemul de asistenta la franarea de urgenta si airbag-urile frontale, laterale si cortina imbunatatesc siguranta.

DESIGN

DESIGN

PACHET BLACK DESIGN

Dati o nota suplimentara de eleganta unui Discovery, cu pachetul Black Design. De la grila de radiator la barele de amarare, sunt subliniate elementele principale de design, pentru a crea o finisare moderna si atragatoare.

DESIGN

DESIGN

SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE

Trapa de plafon Alpine disponibila optional pentru Discovery permite chiar si pasagerilor de pe al treilea rand de scaune sa se bucure de plafonul din sticla. Acesta se inclina si culiseaza electric, iar calitatile reflectorizante combinate ale panoului din sticla si parasolarelor asigura un habitaclu aerisit, luminos si racoros.

SPECIFICATII PE SCURT

CONSUM DE COMBUSTIBIL (CICLU URBAN)

8,7/100 km

Consum in mediul urban, pentru varianta de motorizare V6D de 3,0 l. Un motor pe benzina puternic si eficient si un sistem Stop Start pentru motoarele diesel asigura un consum redus de combustibil.

VOLUM PORTBAGAJ

2,558litri

Cu 7 locuri. Indiferent daca plecati in weekend sau pe o perioada mai lunga de timp, Discovery este suficient de incapator.

TRACTARE

3,500kg

Remorca de o capacitate impresionanta pe care o poate transporta un Discovery este monitorizata continuu de sistemul de asistenta pentru stabilitatea remorcii.

GARDA LA SOL

310mm

Garda la sol in teren accidentat, cu suspensie pneumatica si functie de ridicare manuala. Adancime de traversare vad 70 cm. Aveti spatiu de manevra chiar si pe cele mai dificile suprafete.

SPECIFICATII COMPLETE

OPTIUNI SI ACCESORII

INTERIOR

O gama de finisaje si detalii speciale care permit personalizarea habitaclului.

EXTERIOR

Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni.

PACHETE OPTIONALE

O gama de echipamente optionale care permit o personalizare suplimentara.

TEHNOLOGIE SI SECURITATE

Aveti la dispozitie o gama de tehnologii intuitive.

ENTERTAINMENT

Explorati cu incredere, dar nu uitati sa va si bucurati.

JANTE SI ACCESORII

Echipati-va pentru a beneficia la maxim de fiecare moment.

ALEGETI UN MODEL

DISCOVERY 4

Alegeti un model

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070