BUN VENIT LA FLEET & BUSINESS

MASINI EXTRAORDINARE PENTRU AFACERI DISTINCTIVE

MASINI EXTRAORDINARE PENTRU AFACERI DISTINCTIVE

MASINI EXTRAORDINARE PENTRU AFACERI DISTINCTIVE

Aveti posibilitatea sa conduceti orice masina doriti in afacerea dumneavoastra. Insa, daca doriti un model care iese in evidenta in multime, alegeti Land Rover. Inovator, dinamic si robust. Daca acestea sunt cuvinte-cheie si pentru compania pe care o reprezentati, veti dori, cu siguranta, o flota care sa indeplineasca aceleasi atribute.

Masinile Land Rover sunt incredibil de capabile, oferind nivele foarte inalte de performanta pe orice tip de teren. Un Land Rover este in largul lui atat pe strazile orasului, cat si pe cele mai dificile drumuri. Dar indeplineste, de asemenea, cerintele si standardele oricarei flote de companie.

 
GASITI UN SPECIALIST

O EXPERIENTA DE CONDUS EXTRAORDINARA

UN SERVICE PESTE ASTEPTARI


Precum Saville Row, avem convingerea ca lucrurile trebuie facute pe masura. De aceea, oferim servicii adaptate nevoilor dumneavoastra. Veti avea un consilier dedicat inca de la inceput.

Consilierii Land Rover beneficiaza de expertiza si de experienta necesare pentru a va intelege particularitatile cererii, indiferent daca alegeti cateva masini pentru o afacere in plina dezvoltare sau aveti nevoie de un numar mare de vehicule.

COSTURI EFICIENTE

COSTURI EFICIENTE

COSTURI EFICIENTE 


Un Land Rover este un superlativ al tehnicii, designului si proiectarii. Daca in primii 3 ani orice piesa trebuie reparata sau inlocuita ca urmare a unui defect de fabricatie, operatia va fi efectuata gratuit de catre orice service autorizat.

Garantia standard este 3 ani in limita a 100.000 km parcursi, iar modelele Range Rover Evoque si Discovery Sport dispun de 5 ani garantie integrala si asistenta rutiera gratuita, in limita a 150.000km.

Si, in timp ce performantele masinilor noastre se imbunatatesc permanent, emisiile CO2 scad – cu 23% in ultimii cinci ani. Iar acest lucru ne ajuta sa va miscoram costurile totale scazand taxa de mediu.

Ceea ce face ca un Land Rover sa fie atat economic de avut, cat si palpitant.

Doriti sa discutati cu un Specialist Land Rover Fleet & Business?
 

GASITI UN SPECIALIST

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070