Un design indraznet, nemaiintalnit pana acum la un Range Rover, insa fara indoiala un Range Rover

Gerry McGovern Director design si creatie Land Rover

PERSONALIZAT

Range Rover Evoque va ofera multiple posibilitati de individualizare. Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni.

DESIGN MODERN

Designul contemporan si profilul individualizat garanteaza o prezenta care nu va trece neobservata in oras.

INTERIOR MODERN, AXAT PE CONFORT

Bucurati-va de designul modern. Pentru un interior rafinat, optati pentru piele cu o cusatura dubla, ornamente din aluminiu si lemn

MAI MULT DECAT O SILUETA INCANTATOARE

Capabil in situatii dificile, Range Rover Evoque abordeaza cu incredere toate conditiile meteo si de deplasare. Un Land Rover adevarat.

DESIGN

DESIGN

DESIGN PRESTIGIOS

Centura ascendenta a caroseriei, aripile evazate si plafonul descendent confera unui Range Rover Evoque o silueta robusta si atletica. Ramane la latitudinea dvs. sa configurati detaliile. Selectati din gama de jante din aliaj usor, culori, finisaje si nivele de echipare, in functie de preferintele personale

DESIGN

DESIGN

DETALII ATENT STUDIATE

Farurile inovatoare cu Xenon si LED-uri asigura o luminozitate perfecta in toate conditiile si sporesc prezenta si aspectul incitante ale vehiculului. Oglinzile retrovizoare aerodinamice dispun de semnalizatoare fumurii.

DESIGN

DESIGN

CREATI UN HABITACLU PERSONALIZAT

Calitatea materialelor este pusa in evidenta de finisarea perfecta a suprafetelor interioare. Personalizati habitaclul cu texturile si combinatiile de culori preferate, disponibile pentru piele cu o cusatura dubla, ornamente din aluminiu sau lemn si optati pentru plafonul panoramic, pentru a beneficia de un habitaclu luminos.

PLACEREA DE A CONDUCE DINAMIC

Range Rover Evoque este performant in oras si in toate conditiile atmosferice. Suspensia adaptiva dinamic regleaza sistemul pentru a permite soferului un stil de condus mai dinamic.

INCREDERE IN TEREN ACCIDENTAT

Pastrati aderenta, cu gama de sisteme electronice de control al stabilitatii si tractiunii, care va ajuta in orice situatie. Puteti selecta programul dorit - iarba/pietris/zapada, noroi si santuri sau nisip - al sistemului Terrain Response®, iar sistemul de control la coborarea pantelor asigura deplasarea la vale fara probleme. Garda la sol este generoasa, iar adancimea vadului este masurata cu ajutorul senzorilor.

TRANSMISIE EFICIENTA

Sistemul Active Driveline monitorizeaza in permanenta stilul de condus si suprafata de rulare, pentru a vedea daca se poate decupla tractiunea integrala, la viteze mai mari de 35km/h. Daca este cazul, sistemul se reactiveaza in mai putin de 300 de milisecunde, pentru a asigura o tractiune imbunatatita.

SPECIFICATII PE SCURT

LUNGIME MAXIMA VEHICUL

437.1cm

Latime 209 cm, inaltime 163,5 cm. Pentru a reduce latimea cu 10,5 cm, rabatati oglinzile.

SPATIU PENTRU CAP IN PARTEA DIN SPATE

101cm

De la scaun la plafon, cu plafon panoramic, disponibil optional. Un habitaclu spatios in spate permite tuturor pasagerilor sa calatoreasca confortabil.

VOLUM PORTBAGAJ

575litri

Cu 5 locuri. Indiferent daca este vorba de bagajele pentru vacanta sau de echipamentele sportive, Range Rover are spatiu suficient.

CONSUM DE COMBUSTIBIL

4.3l/100km

Cu motorul eD4 (ciclu combinat). Gama de motoare diesel si pe benzina si utilizarea pe scara larga a aluminiului permit reducerea consumului de combustibil

ECHIPAMENTE OPTIONALE

INTERIOR

O gama de finisaje si detalii speciale care permit personalizarea habitaclului.

EXTERIOR

Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni.

PACHETE OPTIONALE

O gama de echipamente optionale care permit o personalizare suplimentara.

TEHNOLOGIE SI SECURITATE

Aveti la dispozitie o gama de tehnologii intuitive.

MULTIMEDIA

Explorati cu incredere, dar nu uitati sa va si bucurati.

ACCESORII

Echipati-va pentru a beneficia la maxim de fiecare moment.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070