Este impunator. Este puternic. Te provoaca sa il conduci.

Gerry McGovern Gerry McGovern, Director de design, Land Rover

IN PRIMUL RAND UN AUTOMOBIL SPORTIV

Urcati la volanul unui Range Rover Sport si veti observa imediat ca nu cere decat un singur lucru: sa fie condus.

DESIGN PERSONALIZAT SI DRAMATIC

De la stilul robust al caroseriei la plafonul curbat si parbrizul inclinat, toate detaliile de design ale unui Range Rover Sport inspira sportivitate.

SOFERUL IN CENTRUL ATENTIEI

In habitaclu, comenzile sunt proiectate ergonomic, pentru a fi intuitive si usor de actionat.

COMPORTAMENT EXCELENT PE CAROSABIL SI IN TEREN ACCIDENTAT

Range Rover Sport ofera performante excelente pe sosea si calitati specifice unui Land Rover in teren accidentat.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

CONDUS LA UN NIVEL SUPERIOR

Conceput si proiectat de catre divizia Special Vehicle Operations, centrul de excelenta Land Rover in materie de editii de lux si modele de inalta performanta, Range Rover Sport SVR merge un pas mai departe. Construit pe capacitatile extraordinare ale modelului Range Rover Sport, este un SUV extrem de performant, increzator si capabil, care cere pur si simplu sa fie condus.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

PERFORMANTE EXTRAORDINARE

Caroseria usoara din aluminiu si modul Dinamic al sistemului Terrain Response®2 permit acestui model sa fie cel mai rapid, mai agil si mai manevrabil Land Rover fabricat vreodata.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

INCREDERE SI CONTROL DEPLIN LA ABORDAREA VIRAJELOR

Sistemul Torque Vectoring imbunatateste comportamentul rutier si manevrabilitatea pe cele mai stranse curbe. Acesta utilizeaza diferentialul controlat electronic si sistemul de franare al vehiculului, pentru a varia continuu distributia cuplului motor la cele 4 roti in timpul abordarii virajelor, in vederea imbunatatirii aderentei si raspunsului directiei si reducerii tendintelor subviratoare, permitand in acelasi timp mentinerea unei viteze ridicate.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

ECHILIBRU PERFECT

Sistemul Adaptive Dynamics monitorizeaza tinuta vehiculului de peste 500 de ori pe secunda si reactioneaza practic instantaneu la comenzile soferului sau la calitatea suprafetei de rulare, pentru a asigura imbunatatirea controlului si minimizarea ruliului caroseriei, in vederea optimizarii comportamentului rutier. Sistemul detecteaza chiar si conditiile de deplasare in teren accidentat si optimizeaza corespunzator rata de amortizare.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

MANEVRABILITATE PRECISA PE CAROSABIL SI IN TEREN ACCIDENTAT

Range Rover Sport dispune de noua generatie a suspensiei pneumatice integrale controlate electronic (Four Corner Electronic Air Suspension), care asigura confort si performante excelente atat la deplasarea pe carosabil, cat si in teren accidentat. Sistemul de suspensie pneumatica modifica automat garda la sol, daca se selecteaza setarea pentru teren accidentat.

PERFORMANTE

PERFORMANTE

SISTEM DE PROPULSIE HIBRIDA FOARTE PERFORMANT

Range Rover Sport cu propulsie hibrida a fost testat pe cele mai solicitante terenuri si in aceleasi conditii extreme ca toate modelele Land Rover. Tehnologiile cu propulsie hibrida asigura o eficienta impresionanta, fara a afecta cu nimic caracterul sportiv al vehiculului. In plus, tehnologia inovatoare asigura un schimb de energie fara intrerupere intre acumulator si motorul electric.

CALITATI

PERFORMANTE DE TOP

Un Range Rover Sport are la baza calitatile recunoscute ale unui Land Rover. Este la fel de bun atat in oras, cat si in teren accidentat sau pe autostrada.

CALITATI IN TEREN ACCIDENTAT

Ultima versiune a sistemului Terrain Response® 2 permite unui Range Rover Sport optimizarea setarilor in functie de conditiile de rulare, pentru a asigura performante excelente atat pe sosea, cat si in teren accidentat.

TESTAT IN CONDITII EXTREME

Testarea pe cele mai dificile suprafete si la cele mai extreme temperaturi a permis realizarea unui vehicul care face fata chiar si celor mai grele conditii.

SIGUR SI RIGUROS

Sistemul de tractiune integrala permanenta al unui Range Rover Sport dispune de reductor cu 2 game si ofera performante optime atat la deplasarea pe carosabil, cat si in teren accidentat.

DESIGN

DESIGN

UN CONCEPT INOVATOR

Proiectat si realizat de Land Rover in UK, Range Rover Sport nu face niciun compromis. Are o silueta perfect proportionata si un aspect robust si contemporan. Suprafetele usor curbate si colturile sculptate denota precizia designului si alura inconfundabila a unui Land Rover.

DESIGN

DESIGN

PROIECTAT PENTRU A OFERI PERFORMANTE OPTIME

Range Rover Sport este cel mai agil, dinamic si manevrabil Land Rover. Silueta sa agila, usor de recunoscut si personalitatea puternica pun in evidenta caracterul dinamic si modern al vehiculului. Iar structura caroseriei realizata integral din aluminiu reduce greutatea, imbunatateste agilitatea si permite imbunatatirea sigurantei.

DESIGN

DESIGN

SOFERUL DETINE CONTROLUL

In habitaclu, comenzile sunt simplificate si indreptate spre sofer, pentru a sigura o actionare intuitiva si fara distragerea atentiei de la condus. Iar pozitia de condus sportiva, dominanta, asigura vizibilitate, incredere si control la cel mai inalt nivel.

DESIGN

DESIGN

DESIGN

Habitaclul unui Range Rover Sport este contemporan si atent proiectat pentru a reflecta caracterul sportiv al acestui model. Detaliile atent studiate, liniile puternice si elegante si suprafetele degajate se imbina cu finisajele luxoase, placute la atingere. Cele mai fine materiale si grija deosebita acordata detaliilor au permis crearea unui habitaclu confortabil si practic.

SPECIFICATII PE SCURT

LUNGIME MAXIMA VEHICUL

4,850mm

Latime 2.220 mm, inaltime 1.817 mm cu plafonul panoramic deschis. Pentru a reduce latimea cu 147 mm, rabatati oglinzile.

VOLUM PORTBAGAJ

1,761litri

Cu bancheta spate rabatata. Portbagaj mare, potrivit pentru transportul sarcinilor mai mari, cum ar fi bagajele sau echipamentele sportive

CONSUM DE COMBUSTIBIL (CICLU COMBINAT)

6.9l/100km

Pentru motorul diesel LR-TDV6 de 3,0 litri.

GARDA LA SOL

278mm

In teren accidentat. Adancime de traversare vad 850 mm. Aveti spatiu de manevra chiar si pe cele mai dificile suprafete.

VEDETI SPECIFICATILE COMPLETE

OPTIUNI SI ACCESORII

INTERIOR

O gama de finisaje si detalii speciale care permit personalizarea habitaclului.

EXTERIOR

Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni.

PACHETE OPTIONALE

O gama de echipamente optionale care permit o personalizare suplimentara.

TEHNOLOGIE SI SECURITATE

Aveti la dispozitie o gama de tehnologii intuitive.

MULTIMEDIA

Explorati cu incredere, dar nu uitati sa va si bucurati.

ACCESORII

Echipati-va pentru a beneficia la maxim de fiecare moment.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070