DESPRE EXCLUSIV AUTO

Exclusiv Auto, cel mai puternic distribuitor și reparator autorizat al mărcii Land Rover, în Constanta, este susţinut de o echipă de profesionişti, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care execută servicii de cea mai buna calitate pentru tine şi maşina ta.


Firma noastră, Exclusiv Auto, cu o dezvoltare dinamică în partea de Est a țării, îşi propune să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti care susţine existenţa firmei. Echipa noastră de profesioniști ne recomandă, devenind astfel prima opțiune în materie de servicii și produse auto, oferind cele mai bune soluții și oportunități pentru clientii si producatorii pe care ii reprezentăm.


În showroom-urile noastre ești așteptat să descoperi și să achiziționezi unul din automobilele Land Rover propunându-ne astfel ca în funcție de dorințele tale să găsim varianta care ți se potriveste cel mai bine. Diversitatea şi scopul nostru unificat reprezintă elementele definitorii care permit firmei Exclusiv Auto să îmbunătăţească standardul de viaţă al clienților săi.


De asemenea, dispunem de service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vanzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaţionale, distingându-se pe plan local prin competenţă şi calitate, fapt cunoscut şi certificat de fidelitatea clienţilor noştri.


Exclusiv Auto îndeplineşte calitatea de Reparator Autorizat şi distribuitor de piese şi accesorii Jaguar şi Land Rover, putând efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie caroserii de oţel şi vopsitorie, reparații pentru caroserii fabricate din aluminiu în conformitate cu standardele impuse Jaguar Land Rover Limited, pentru mărcile Jaguar şi Land Rover, model Jaguar, Land Rover şi Range Rover.


Exclusiv Auto efectuează servicii auto la un înalt standard calitativ, devenind astfel prima alegere a clienților Land Rover din Constanţa în materie de service auto. Echipa noastra este dedicată, cât și educată în acest sens, iar personalul beneficiază de un nivel ridicat de competență, calificare si experiență. Avem un portofoliu vast in domeniul achiziționării, întreținerii și reparației autoturismelor.


Dispunem de cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive şi echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societăţii, în spații distincte destinate inspecţiilor tehnice periodice, reparaţiilor mecanice si electrice, reparatiilor de tinichigerie şi vopsitorie, reparații pentru caroserii fabricate din aluminiu.


Adresă Showroom & Service: Exclusiv Auto - Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A, Constanța Telefon: 0241 54 54 77
Email Departament Vanzari: vanzari.jlr@exclusivauto.ro

Email Departament Service: service.jlr@exclusivauto.ro www.exclusivauto.ro


Program de lucru Showroom

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 13:00

Duminica: inchis
Program de lucru Service

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Sambata: 08:00 - 13:00

Duminica: inchis

1

EXCLUSIV AUTO

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE

  • Vânzări Email: vanzari.jlr@exclusivauto.ro
  • Service Email: service.jlr@exclusivauto.ro
  • Vopsitorie/Caroserie Email: daune@exclusivauto.ro
  • Piese Email: vanzari.piese@exclusivauto.ro
  • Vanzari si Service PHEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri:8:00 - 18:00
Sambata:8:00 - 13:00