• Range Rover

  Range Rover

  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Un Range Rover avangardist

 • Noul Range Rover Evoque

  Noul Range Rover Evoque

  Un echilibru perfect intre lux si tehnologie

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • Range Rover Evoque Convertible

  Range Rover Evoque Convertible

  O decapotabila pentru toate anotimpurile

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Cel mai versatil SUV compact

TOP

  Service autorizat caroserie

  Ne dorim ca serviciul nostru post-vanzare sa reprezinte pentru dumneavoastra o experienta de neuitat. Vehiculele Land Rover, se disting pentru caracterul lor inedit, inovator si dinamic, fiind dezvoltate de o companie care a trecut prin timp si evolutii tehnologice spectaculoase, datorita fiabilitatii si performantelor de neegalat.

  Stim ca Va asteptati in special, ca Land Rover-ul dvs sa aiba cea mai mare fiabilitate, de aceea suntem aproape de dvs; pentru ca, si noi vrem, ca Land Roverul pe care il detineti sa se ridice la asteptarile dumneavoastra.

  Va punem la dispozitie o echipa de inalta calificare, instruita pentru unicul scop de a satisface cele mai inalte cerinte ale producătorului Land Rover. Este esential sa reactionam rapid si eficient la asteptarile dvs. in ceea ce priveste serviciul post-vanzare.

  Cinci motive pentru ca reparatiile masinii dvs Land Rover, sa fie efectuate de catre specialistii nostri:

  1.Echipamente unice - Ca distribuitor Land Rover avem echipamente specializate pentru a face rapid un diagnostic corect si pentru a regla masina dumneavoastra, la parametrii optimi de functionare.

  2.Cunostinte maxime - Mecanicii nostri sunt instruiti de Land Rover, si va cunosc masina din toate punctele de vedere.

  3.Suport optim - Putem folosi asistenta Land Rover in domeniul know-how-ului tehnic.

  4.Recuperare rapida - Avem instrumente speciale care fac de multe ori procesul de reparare mult mai rapid, mai precis si mai ieftin decat atunci cand acest instrument nu este disponibil. Avem piese originale Land Rover, astfel incat masina dvs. sa fie gata din nou cat mai rapid.

  5.Livrare rapida - nu avem o piesa de schimb necesara in stoc? Este disponibila prin servicul de curierat rapid (livrarea fiind conditionata de plata unei taxe).

  Servicii certificate Land Rover de mecanica si diagnostic, vopsitorie, caroserie, Aluminiu, inlocuire roti la schimbarea anotimpului vara / iarna: oferim soluții individuale si servicii personalizate in functie de nevoile si constrangerile din momentul in care ar putea aparea, pentru a va facilita mai usor experienta de service.

  De asemenea, oferim:

  • furnizarea unui vehicul de inlocuire, pe durata reparatiei
  • controlul nivelurilor de fluide si presiunii pneurilor dvs. oferite inaintea calatoriilor lungi,
  • fara avans al costurilor de reparatii pentru caroserie.
  • constatari de caroserie/evaluari costuri dauna vehicul

  Repararea daunelor la Land Rover

  In traficul aglomerat de astazi, sansa unei daune este, din nefericire, intotdeauna prezenta. Daunele produse, care se datoreaza in cea mai mare parte celorlalti participanti la trafic si pe care doriti sa le vedeti disparute cat mai repede posibil. Din fericire, specialistii nostri Land Rover sunt perfect instruiti pentru acest lucru.

  Reparatia in Aluminiu

  Fiind centru autorizat Land Rover, reparatia in Aluminiu este unul din punctele noastre forte. Tehnologiile de ultima ora utilizate, impreuna cu echipamentele de ultima generatie fac ca, orice reparatie in aluminiu sa fie perfect armonizata cu starea initiala a vehiculului dvs.

  Reparatia rapida

  Daunele minore ale Land Rover-ului, de exemplu prin zgarieturi sau prin atingerea de o usa a unei masini parcate langă tine, pot fi remediate cu reparatii rapide in zona dedicata acestora. Invizibil si rapid. Reparatia rapida este o metoda de recuperare eficienta din punct de vedere al costurilor, care garantează calitatea lucrarilor de reparatii.

  Suntem un atelier recunoscut

  Ca centru oficial regional Land Rover, va putem ajuta, de asemenea, in solutionarea pagubelor masinilor. In cazul reparatiilor unui Land Rover, este important ca aceasta sa fie corect realizata si conform specificatiei producatorului. Numai tehnicienii acreditati de producator respecta standardele stricte ale Land Rover in ceea ce priveste calitatea si intretinerea. Doar ei pot garanta ca masina dvs. va fi la fel de atractiva dupa reparatii si - mai important - la fel de sigură ca inainte de accident.
  Suntem o companie certificata de Land Rover, ceea ce inseamna ca putem readuce autoturismul dvs. la starea initiala dinaintea accidentului.

  Mentineti conditiile de garantie

  Deoarece sunt utilizate piese originale Land Rover, materiale si metode de reparatie standard, va garantam ca atat garantia caroseriei de 6 ani si 3 ani garantie pentru vopsea raman neafectate. si, bineinteles, aveti si garantia Land Rover asupra repararii daunelor, in mod certificat.

  Repararea si reconditionarea rapida a Land Rover-ului

  Starea vehiculului dvs. Land Rover nu este determinata numai de starea tehnologica, ci si de starea vopselei si a interiorului. O masina care este menținuta in mod regulat optic reprezinta o valoare mai mare decat o masina care nu este niciodată spalata, aspirata si lustruita. Intretinerea optica regulata este, prin urmare, importanta daca doriti sa pastrati valoarea ridicata a Land Rover-ului dvs.

  Reconditionare

  Reconditionarea Land Rover-ului dvs. inseamna spalarea, lustruirea si tratarea cu ceara speciala. Noi aspiram interiorul cu un aspirator industrial de aceea petele de pe tapiterie sunt indepartate. De asemenea, oferim jantele din aliaj si piese din plastic ale mașinii dvs.
  Masina ta va arata numai ca nouă după aceea. In plus, acest lucru aduce beneficii valorii reziduale a Land Rover-ului dumneavoastra; importanta in momentul tranzactionarii sau vanzarii.

  Va asteptam de luni pana vineri intre orele 8:00 si 17:00, iar sambata intre orele 8.00 și 13.00. Contactul dvs. in atelier mecanic si caroserie este 0241.54.54.77 sau service.jlr@exclusivauto.ro

  Body Service Body Service

  • 1

   Exclusiv Auto

   Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A, 900111, Constanta
   Traseu până la dealer

   Servicii

   • Vânzări Email: vanzari.jlr@exclusivauto.ro
   • Service Email: service.jlr@exclusivauto.ro
   • Vopsitorie/Caroserie Email: daune@exclusivauto.ro
   • Piese Email: vanzari.piese@exclusivauto.ro

   Ore de deschidere

   Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
   Sâmbată: 8:00 - 13:00

  Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A, 900111, Constanta