SERVICII POST-VANZARE

SERVICII POST-VANZARE

ASISTENTA LAND ROVER PENTRU PROPRIETARI

Pentru a mentine modelul dvs. Land Rover in stare perfecta de functionare, expertii centrului de service autorizat Land Rover sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Land Rover. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Land Rover, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Land Rover. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Fiecare componenta a unui Land Rover a fost proiectata cu maiestrie pentru vehiculul dvs. de renume. Asadar, de ce sa-i afectati performantele cu piese de calitate inferioara?
TEHNICIENI AUTORIZATI Land Rover

TEHNICIENI AUTORIZATI Land Rover

Din momentul in care ne contactati, beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti. Utilizand echipament de diagnoza de ultima generatie, tehnicienii de service vor evalua modelul dvs. Land Rover si vor efectua reparatiile necesare utilizand scule speciale.
GARANTIE

GARANTIE

Pe langa garantia de 3 ani in limita a 100.000 de kilometri, vehiculul dispune si de o garantie pentru suprafetele vopsite. Perioada de valabilitate a acesteia este aceeasi cu cea a vehiculului. Daca vopseaua prezinta defecte de material sau de fabricatie, reparatiile vor fi efectuate gratuit de catre orice service autorizat.

Servicii de asigurare a mobilitatii

Serviciul de tractare

Autovehiculul dumneavoastra va fi tractat in cel mai scurt timp la reprezentanta Exclusiv Auto

Tarife:

Oras: 200 lei TVA inclus
In afara orasului: 4, 2 lei TVA inclus / km
In zone limitrofe* : 300 lei TVA inclus

*Agigea, Lumina, Ovidiu, Mamaia Nord/Sat ,Navodari

Serviciu preluare – predare

Pentru confortul dumneavoastra, echipa noastra va poate prelua autovehiculul de unde doriti pentru reparatii si va fi restituit imediat dupa terminarea interventiilor, la locatia stabilita impreuna cu dumneavoastra

Tarif: 238 lei TVA inclus (in oras)

Masina la schimb

Daca reparatiile la masina dumneavoastra se intind pe o perioada indelungata, veti primi gratuit o masina inlocuitoare*. Masina inlocuitoare se acorda in limita disponibilitatii din momentul intrarii masinii in reparatie, modelul primit la schimb nu este neaparat acelasi cu modelul detinut de proprietar.

Tarif: 536 lei TVA inclus / zi

Exclusiv Auto ofera clientilor interesati si varianta de autovehicul electric / hybrid Jaguar sau Land Rover.

Transport taxi

Daca masina dumneavoastra este retinuta in service, consilierul nostru va poate apela un taxi care sa va conduca oriunde aveti nevoie.

*campania este supusa unor termene si conditii, verificati toate detalii la consilier-ul service

SERVICE

Personalizati-va modelul Land Rover cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

FACETI O PROGRAMARE IN SERVICE ONLINE

Acum puteti face o programare de service online. Cu o gama completa se servicii, oferte de pret si locatii disponibile, acum puteti face rapid si usor o programare de service.
ACCESORII LAND ROVER

ACCESORII LAND ROVER

Gama noastra de accesorii sporeste personalitatea, eleganta si calitatile unui Land Rover.
ASISTENTA RUTIERA

ASISTENTA RUTIERA

Vehiculul Land Rover nou are o garantie de 3 ani sau 100.000 km, oricare dintre situatii survine prima. Fiti mereu fara nicio grija, cu ajutorul garantiilor extinse si specializate.
Vehicule de inlocuire

Vehicule de inlocuire

Cand veniti cu vehiculul Land Rover la noi, veti primi un vehicul de inlocuire pentru a merge acasa.
ASIGURARE

ASIGURARE

Asigurati protectia dvs., a pasagerilor si vehiculului, cu gama de produse de asigurare oferita de Land Rover Cars Finance.